Vacature studentassistent practica op middelbare scholen, UvA, Amsterdam

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende bijbaan en minimaal beschikbaar tot en met januari 2018? Op dit moment wordt gezocht naar meerdere studenten van verschillende studies en jaarlagen die het leuk vinden om af en toe voor de klas te staan.

Het practicum ‘Forensisch DNA-onderzoek: puzzelen met pieken’ is een samenwerkingsproject van Its Academy (www.itsacademy.nl) en de Reizende DNA-labs (www.dnalabs.nl). Dit practicum wordt doordeweeks gegeven aan middelbare scholieren (bovenbouw havo/vwo). In het practicum krijgen leerlingen in drie uur tijd college over forensisch DNA-onderzoek en zullen ze een echt DNA-profiel maken met behulp van realistische apparatuur (PCR, capillaire gel-elektroforese) om op die manier een fictieve overvalszaak op te lossen.

De sollicitaties zijn in juni. Meer informatie hierover en de functie-eisen vind je hier.