Vacatures

 

Aan het einde van mijn geld, blijft er altijd een stuk maand over.. – Loesje –

Studeren, feesten, drinken en nog meer studeren. Elke student heeft het enorm druk in zijn/haar studentenleven en smijt zo veel geld over de balk. Dus een leuk (vaak) studiegerelateerd baantje is zeker handig voor erbij. Congo krijgt wekelijks allerlei leuke en interessante baantjes binnen waar iedereen kan gaan solliciteren. Dit willen we natuurlijk niet alleen voor onszelf houden en vooral met julllie delen. Dus op deze pagina zijn alle op dit moment beschikbare banen te vinden.

Heb je interesse voor een van de (bij)baantjes? Neem zo snel mogelijk contact op met de desbetreffende werkgever!!


Vacature Ambtelijk secretaris Opleidingscommissie Psychobiologie

De opleidingscommissie is op zoek naar een student als Ambtelijk secretaris.

De volledige vacature vind je HIER, deadline 24 juni.

Wat doet een ambtelijk secretaris?
o Je notuleert elke vergadering.
o Je stuurt de evaluaties van vakken door naar de OC leden.
o Je bereidt elke vergadering voor door een agenda op te stellen en de vergaderpakketten rond te mailen.
o Je houdt de Blackboard pagina van de OC PB bij. o Na de vergaderingen schrijf je adviesbrieven voor de cursussen, voor de facultaire en opleidingsspecifieke reglementen en voor bepaalde bijzonderheden. Denk aan b.v.: Selectie aan de poort voor de masterfase wel of niet? Wel of geen videocolleges, hoe om te gaan met videocolleges en wat zijn hiervan de voor- en nadelen? o Je stuurt al deze adviezen door naar de desbetreffende(n).
o Je mag ook gewoon mee discussiëren, op gegeven moment leer je dat wel combineren met notuleren.


Peer2peer Studenten gezocht

Klik HIER voor de volledige vacature

Over Peer2peer

Studenten Services van de UvA stimuleert en ondersteunt studenten om het beste uit hun studie en studentenleven te halen. Als Peercoach maak je onderdeel uit van Studenten Services. Je organiseert en begeleidt studiedagen en je voert individuele gesprekken met studenten. Op die manier faciliteer je studenten in hun studie en bied je de student waar nodig hulp op maat – of dat nu over het studentenleven of over studievaardigheden gaat.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een ouderejaarsstudent die vanuit eigen ervaring andere studenten op weg wil helpen en die het leuk vindt om daarin te worden getraind. Ben jij ondernemend, verantwoordelijk en empathisch? En wil je naast je studie ervaring opdoen met het begeleiden van zowel Nederlandstalige als Engelstalige studenten, maar ook met samenwerken in een klein team, organisatie en promotie? Lees dan vooral verder! Hoe ziet dat praktisch er uit? Je besteedt je uren aan een aantal verschillende activiteiten:

• Studiedagen (begeleid studeren) Samen met vijf andere Peercoaches ben je verantwoordelijk voor de studiedagen die vanaf oktober plaatsvinden. Studenten komen dan onder jouw leiding studeren volgens de Pomodoromethode.

• Individuele gesprekken Je voert individuele gesprekken met studenten waarin je hulp op maat biedt op het gebied van studeren en studievaardigheden.

• Taak in het team In het team ben je óf verantwoordelijk voor de organisatie en communicatie óf voor de promotie en social media.

Wat bieden we jou?

Je krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen met het begeleiden van studenten, het organiseren en promoten van de studiedagen en het samenwerken met de andere Peercoaches. Daarnaast wordt je vanuit Studenten Services een jaar lang begeleid en krijg je verschillende trainingen. Solliciteren We zoeken een Peercoach van elke faculteit, dus zes in totaal. Stuur je sollicitatie met je motivatie en cv naar diversiteit-sts@uva.nl en vermeld je voorkeur voor jouw taak in het team (Organisatie & Communicatie of Promotie & Social Media). Solliciteren kan tot 8 juli.


Meeloopstudenten gezocht

Ben jij die enthousiaste student die het leuk vindt om scholieren onder zijn of haar hoede te nemen? Een belangrijke voorlichtingsactiviteit die de UvA voor scholieren organiseert is het ‘meelopen’. Tijdens het ‘meelopen’ neemt een student een scholier mee naar een hoorcollege en/of werkgroep. Op deze manier kunnen scholieren de sfeer proeven op de UvA en krijgen ze een beeld van de stof die wordt behandeld. Zo kunnen ze beoordelen of een bepaalde opleiding iets voor ze is.

Nieuwe meeloopstudenten

Zonder studenten geen meelopers, vandaar dat we ook voor dit studiejaar weer op zoek zijn naar studenten voor deze voorlichtingsactiviteit. We zoeken hiervoor eerste en tweedejaars studenten. Ben je enthousiast over je opleiding en vind je het leuk om scholieren onder je hoede te nemen? Geef je dan op als meeloopstudent!

Bedankje

Een meeloopsessie duurt gemiddeld 4 uur en je kunt meerdere scholieren tegelijk meenemen. Je krijgt als meeloopstudenten een bedankje voor je moeite in de vorm van een kleine vergoeding van €12,50,-.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: Meelopen-science@uva.nl, ter attentie van Victoria van der Mark